2023-2024 Bahar Yarıyılı Lisansa Ek Pedagojik Formasyon Dersleri İkinci Şubelendirme Duyurusu

Yazar: | Tarih: 13 Mart 2024

Sevgili öğrenciler,

LPFE202 EĞİTİM PSİKOLOJİSİ ve LPFE303 ÖĞRETİM İLKE ve YÖNTEMLERİ dersleri için geçen hafta listeler yayınlanmış ve 05.03.2023 Çarşamba gününden itibaren dersler başlamıştır. Geçen haftaki listelerde adı olan öğrencilerin şubelerinde herhangi bir yer değişikliği yoktur.

Aşağıdaki listelerde ise ders kaydını 4 Mart-11 Mart 2024 tarihinde tamamlayan öğrencilerin bir önceki listelere ilave edildiği görülecektir.

Öğrencilerimizin şube-salon-öğretim üyesi bilgilerini edinebilmesi ve derslerini takip edebilmesi için bu listeler oluşturulmaktadır. Dolayısıyla UBYS sisteminde ders üzerinizde ekli olmadıkça listeler herhangi bir resmi anlam ifade etmez.

Tüm öğrencilerimiz her iki ders için de listeleri ayrı ayrı kontrol etmeli ve doğru salonlarda derslere girmelidir.

Listelerin üst kısmında derslik ve öğretim elemanı bilgisi paylaşılmıştır.

Bilgilerinize sunarız. Başarılar dileriz.

Eğitim Psikolojisi

Öğretim İlke ve Yöntemleri