2022-DGS Ek Yerleştirme Sonuçları Hakkında Duyuru

Yazar: yssenyurt | Tarih: 17 Ekim 2022

2022 DGS Ek Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. (ÖSYM Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız)

Elektronik Kayıt Tarihleri : 19 – 20 Ekim 2022

Kayıt Tarihleri : 19 – 24 Ekim 2022

Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Not: Kurupelit Kampüsü dışındaki Fakültelerimize yerleşen öğrencilerin kayıtları ilgili Fakülte Dekanlıklarında yapılacaktır.

Şahsen başvururak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, önlisans mezuniyet belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu “Üniversite E-Kayıt” uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 19-20 Ekim 2022 saat 23:59’a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt yapan veya Üniversitemize gelerek kayıt yaptıran öğrenciler muafiyet ve intibak işlemleri için, onaylı ders içerikleri ve onaylı transkriptlerini ilgili Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemlerinden sonra (ödeme yapabilmeniz için) Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.