2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Yedek Sonuçları

Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda yer alan kayıt duyurusunu dikketlice inceleyerek belirtilen tarihlerde, kayıt için gerekli belgelerle birlikte şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Eksik ve onaysız belge veya belgeler ile gelen öğrenciler ve başvuru esnasındaki beyanları doğru olmayanların kayıt işlemi yerine getirilmeyecektir. Şahsen kayıt yaptırma imkanı olmayan adaylar noter vekaleti ile kayıtlarını yaptırabilirler. Sadece aşağıda ilan edilen listede adı olan öğrenciler kayıt yaptırabilirler.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• Kayıtlar belirtilen tarih ve yerlerde yüzyüze yapılacaktır.
  • Lütfen kayda gelmeden önce Yatay Geçiş Muafiyet Talep Formunu doldurunuz
  • Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine kayıt hakkı yedek adaylar ilgili birimlerin web sayfasındaki sonuçları kontrol ederek, kaçıncı sınıfa intibaklarının yapılacağını öğrenebilirler.
  • Haftasonu ve resmi tatil günlerinde kayıt yapılmamaktadır.