2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Kurumlararası ve Kurum İçi)

2024-2025 Güz yarıyılı Kurumlararası ve Kurum İçi yatay geçiş başvuru sonuçlarını Başvuru modülüne girerek... öğrenebilirsiniz. (Crome tarayıcısından hata almanız durumunda Firefox, Edge, Opera vb. tarayıcılardan giriş yapmayı deneyiniz. Mobil cihazlardan giriş yapmakta hata alıyorsanız lütfen bilgisayardan giriş yapmayı deneyiniz.)

  • Başvurduğunuz programın Başarı Durumu sütununda yer alan "Kazandı, Yedek, Kazanamadı" bilgilerini kontrol ediniz. Başvuru Durumu sütununda herhangi bir bilgi bulunmuyorsa ilgili bölüme ait sonuçlar henüz açıklanmamıştır. Başvurunun onaylanmış olması kayıt hakkı kazanıldığı anlamı taşımamaktadır.
  • Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine kayıt hakkı kazanan ve yedek adaylar ilgili birimlerin web sayfasındaki sonuçları kontrol ederek, kaçıncı sınıfa intibaklarının yapılacağını öğrenebilirler.

Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıdaki dokümanı dikkatle inceleyerek belirtilen tarihlerde, kayıt için gerekli belgelerle birlikte şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Eksik ve onaysız belge veya belgeler ile gelen öğrenciler ve başvuru esnasındaki beyanları doğru olmayanların kayıt işlemi yerine getirilmeyecektir. Şahsen kayıt yaptırma imkanı olmayan adaylar noter vekaleti ile kayıtlarını yaptırabilirler.

NOT:

  • Kurumlararası ve Kurum İçi yatay geçiş başvurularının değerlendirilmesi yalnızca GANO'ya göre değil, Önlisans Ve Lisans Yatay Geçiş Yönergesinde yer alan ilgili formülle hesaplanan 'DEĞERLENDİRME PUANI'na göre ilgili birimlerce yapılmaktadır.
  • Kayıtlar belirtilen tarih ve yerlerde yüzyüze yapılacaktır.
  • Asıl adayların kayıtları yapıldıktan sonra, 05 Eylül 2024 tarihinde kayıt hakkı kazanan yedekler ayrıca ilan edilecektir.
  • Haftasonu ve resmi tatil günlerinde kayıt yapılmamaktadır.

BAŞVURU SONUÇLARI LİSTESİ (Tüm Birimler)