Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programlarında Boş Kalan Kontenjanlara Kesin Kayıt İçin Başvuru Duyurusu

Yazar: | Tarih: 29 Ağustos 2024

Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Kılavuzundaki takvim doğrultusunda; 2024-2025 eğitim öğretim yılı Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programlarına 28-29 Ağustos 2024 tarihlerinde kaydını yaptırmayan veya kaydını sildiren yedek adaylar nedeniyle oluşan açık kontenjanlara yedek adaylar listesindeki diğer adaylar, 03 Eylül 2024 saat 14.00 a kadar Eğitim Fakültesindeki kayıt masasına şahsen başvuru yaparlar. Bu adaylar puan sıralamasına göre açık kalan kontenjanlara saat 15:00 -17:00 arası kesin kayıt yapacaktır.

Daha önce kendilerine verilen tarihlerde kesin kayıt yaptırmayan asıl ve yedek adaylar bu yerleştirmede değerlendirmeye alınmaz.