Lisansa Ek Pedagojik Formasyon Dersleri Yeni Şubelendirme Duyurusu

Yazar: | Tarih: 7 Kasım 2023

Değerli öğrenciler;

LPFE201 Eğitime Giriş ve LPFE302 Öğretim Teknolojileri pedagojik formasyon lisans dersleri için 31 Ekim 2023 tarihinde ilan edilen şubelere teknik vb. aksaklık yaşadığı için kayıtlanamayan öğrenciler olmuştur. Fakültelerinizden gelen bilgiler doğrultusunda gerekli düzeltmeler yapılmış ve kayıtlanamayan öğrenciler uygun şubeye eklenmiştir. Ayrıca geçen haftadan bugüne dersten kaydını sildiren öğrenciler olduğu da tespit edilmiştir. Şube listelerinin sonunda dersten kaydını sildiren öğrencilerin de kontrol edebilmesi için isimlerine yer verilmiştir.

Aşağıdaki listeler, şube-salon-öğretim üyesi bilgilerini edinebilmeniz ve derslerinizi takip edebilmeniz için oluşturulmuştur. UBYS sisteminde ders üzerinizde ekli olmadıkça listeler herhangi bir resmi anlam ifade etmez. Tüm öğrencilerimiz her iki ders için de listeleri ayrı ayrı kontrol etmeli ve doğru salonlarda derslere girmelidir.

Başarılar dileriz.

Eğitime Giriş