Dikey Geçiş Sınavı Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

Yazar: | Tarih: 12 Ekim 2023

2023 DGS Ek Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. (ÖSYM Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız)

Elektronik Kayıt Tarihleri : 13 –16 Ekim 2023

Kayıt Tarihleri : 13 – 19 Ekim 2023

Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Not: Kurupelit Kampüsü dışındaki Fakültelerimize yerleşen öğrencilerin kayıtları ilgili Fakülte Dekanlıklarında yapılacaktır. Şahsen başvurarak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, önlisans mezuniyet belgelerini getirmeleri gerekmektedir. (E-Kayıt yapamayan öğrencilerin, E-Kayıt yapmasına engel olan soruna ait belgeyi getirmeleri gerekmektedir.)

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu “Üniversite E-Kayıt” uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt yapan veya Üniversitemize gelerek kayıt yaptıran öğrencilerin, muafiyet ve intibak işlemleri için onaylı ders içerikleri ve onaylı transkriptleri ile “Ders Muafiyet Başvuru Formu” nu ilgili Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim İLİTAM programı kesin kaydınızın gerçekleşmesi için programa ait Öğrenim ve Materyal Ücretlerinin öğrenci numaraları vasıtasıyla Halkbank Şubelerine yatırılması gerekmektedir.