2024-YKS Kapsamında Spor Bilimleri İçin Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

Yazar: | Tarih: 14 Ekim 2024

2024 ÖZYES Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. (ÖSYM Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız)

• Kayıt Tarihleri : 15 - 21 Ekim 2024
  • Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kurupelit Kampüsü Atakum/SAMSUN

İSTENEN BELGELER

• Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı veya mezuniyet belgesi (E-Devletten alınacak belgeler geçerlidir).
  • 1 adet 4,5 x 6 cm. ölçülerinde vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde ve önden çekilmiş; adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır).
  • Sağlık Kurulu-Heyet Raporu (Tüm resmi ve özel hastanelerden alınacak raporlar kabul edilecektir. Kayıt tarihleri arasında temin edemeyen adaylara ek süre verilecektir. Bu durumdaki öğrencilerin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak kayda gelmeleri gerekmektedir.) Dilekçe Örneği
  • Engelli öğrencilerin engel durumunu gösteren rapor aslı ve fotokopisi ile kayda gelmeleri gerekmektedir. Sağlık kurulu raporu getirmelerine gerek yoktur.
  • 29 yaşından büyük erkek adayların askerlik şubelerinden alacakları Askerlik Durum Belgesi.