2024-2025 Güz Lisansa Ek Pedagojik Formasyon Dersleri Şubeleri

Değerli öğrenciler,

• LPFE201 EĞİTİME GİRİŞ
  • LPFE302 ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ
  • LPFE401 REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM dersleri 25.09.2024 Çarşamba gününden itibaren başlayacaktır.
  • LPFE301 EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME dersinin 02.10.2024 tarihinde başlaması planlanmaktadır.

Yukarıdaki üç derse ait şubelendirmeler yapılmış ve aşağıda listeler PDF dosyası olarak paylaşılmıştır. Listelerin üst kısmında derslik ve öğretim elemanı bilgisi vardır.

Tüm öğrencilerimiz seçtikleri dersler içinde aşağıdaki listeleri (dosyaları) ayrı ayrı kontrol etmelidir. Doğru fakülte ve dersliklerde derse girmeye dikkat ediniz.

ÖNEMLİ NOT: Dersi seçmesine rağmen listelerde ismi olmayan öğrenciler varsa, 23.09.2024 Pazartesi gününe kadar ders kaydı sürecinde danışman onayının henüz gerçekleşmediği anlamına gelir. Bu hafta içi kayıtların son gününe kadar gerçekleşen danışman onaylarıyla birlikte haftaya 30.09.2024 Pazartesi günü sonrasında bu duyuruda ilan edilen listelere ek yapılacaktır. 02 Ekim 2024 Çarşamba günü öncesi bu yeni kesin kayıtlı öğrenciler duyurulacaktır.

Dersi seçmediği halde listede ismi olmaması gereken öğrenciler veya yanlış derste ismi olan öğrenciler varsa bölümündeki akademik danışmanları ile temasa geçmelidirler. Gerekli düzeltmeler yapıldığında uygun şubeye öğrenciler eklenebilecek veya çıkartılabilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Eğitime Giriş