2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş İlanı

Anasayfa » Yatay Geçiş » 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş İlanı

Başvurular 09 Ağustos 2021 günü başlayacak olup, 15 Ağustos 2020 saat 17:00’ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.
Sonuçlar 31 Ağustos 2021 Salı günü ilan edilecektir.

!!! Başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra bilgilerinizi kontrol ederek başvurunuzu onaylamayı unutmayınız. Onaysız başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruların değerlendirilmesinde YÖKSİS kayıtları esas alınacağından, yatay geçiş başvurusu yapacak olan adayların bilgilerini kontrol etmeleri ve bilgilerinde yanlışlık/eksiklik varsa öğrenim gördükleri üniversite ile iletişim kurarak düzeltilmesini sağlamaları gerekmektedir.

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olup Üniversitemizde özel öğrenci statüsünde öğrenim gören ve GANO bilgilerinde hata olan öğrencilerin, E-Devlet’ten aldıkları transkriptleri 13.08.2021 Cuma günü Saat: 14.00’a kadar recep.ozturk@amasya.edu.tr adresine göndererek gerekli kontrol ve güncellemenin yapılması için başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Üniversitemiz programlarına ait ders içerikleri, kredi ve AKTS bilgilerine Program Bilgi Paketinden ulaşabilirsiniz.

NOT 1: Başvuru sistemine kayıt olurken bilgilerin doğru girilmesi önem arz etmektedir. Kimlik bilgilerinin hatalı girilmesi, ad, soyad ve TC Kimlik numarası alanında (başında ya da sonunda) boşluk karakteri olması nedeniyle MERNİS bilgileri sorgulama hatası oluşabilmektedir. Lütfen bilgilerinizi tam ve doğru olarak giriniz.

NOT 2: Kontenjan tablosunu dikkatli inceleyiniz ve kontenjanı bulunmayan bölümlere başvuru yapılamayacağını unutmayınız.

Başvuru sistemiyle ilgili yaşadığınız sorun ve problemlerinizin incelenebilmesi için, sorunu açıkça belirten mesajınızı ekran görüntüsü ile birlikte destekoidb@omu.edu.tr adresine göndererek iletişim kurabilirsiniz.