2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş İlanı

Anasayfa » Yatay Geçiş » 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş İlanı

Başvurular 10.02.2021 günü başlayacak olup, 15.02.2021 saat 17:00’ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Lisans programları için yatay geçiş kontenjanı bulunmamaktadır;
Önlisans ve lisans programlarına Ek Madde-1 (Merkezi yerleştirme puanı) ile öğrenci kabul edilmeyecek olup; yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
Lisansüstü eğitim gören ve Üniversitemize yatay geçiş yapmak isteyen adayların Lisansüstü Eğitim Enstitüsü web sayfasındaki ilanları inceleyerek başvuru yapması gerekmektedir.

NOT 1: Başvuru sistemine kayıt olurken bilgilerin doğru girilmesi önem arz etmektedir. Kimlik bilgilerinin hatalı girilmesi, ad, soyad ve TC Kimlik numarası alanında (başında ya da sonunda) boşluk karakteri olması nedeniyle MERNİS bilgileri sorgulama hatası oluşabilmektedir. Lütfen bilgilerinizi tam ve doğru olarak giriniz.

NOT 2: Kontenjan tablosunu dikkatli inceleyiniz ve kontenjanı bulunmayan bölümlere başvuru yapılamayacağını unutmayınız.

!!! Başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra bilgilerinizi kontrol ederek başvurunuzu onaylamayı unutmayınız.

Başvuru sistemiyle ilgili yaşadığınız sorun ve problemlerinizin incelenebilmesi için, sorunu açıkça belirten mesajınızı ekran görüntüsü ile birlikte destekoidb@omu.edu.tr adresine göndererek iletişim kurabilirsiniz.