Uluslararası Öğrenci Yedek Yerleştirme Sonuçları

Anasayfa » Uluslararası Öğrenci İşleri » Uluslararası Öğrenci Yedek Yerleştirme Sonuçları

Kayıt Tarihleri : 26 Temmuz – 06 Ağustos 2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yedek Yerleşme Sonuçlarını öğrenmek için lütfen tıklayın.
Kayıt İçin İstenen Belgeler
Özel Yetenek Sınavı Tarihleri
Öğrenim Ücretleri
2021-2022 Yılı İtibarı İle Öğrenim Ücretinden Muaf Olan Öğrenciler

Soru ve istekleriniz için intstudy@omu.edu.tr adresine E-Posta gönderebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:

Kayıt için gerekli evrakların asılları ile birlikte adayların şahsen veya yasal vekili vasıtasıyla başvurması gerekmektedir.
Diploma aslı olmadan ve randevusuz kayıt yapılmamaktadır.

Online kayıt yapılmamaktadır.

Öğrencilerin kesin kayıt için gelmeden önce öğrenci numaraları ile öğrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Öğrenim ücretleri HALKBANK’a ödenecek olup, kayıt bürosunun önünde şube bulunmaktadır.