2021-2022 Yılı İtibarı İle Öğrenim Ücretinden Muaf Olan Öğrenciler

Anasayfa » Uluslararası Öğrenci İşleri » 2021-2022 Yılı İtibarı İle Öğrenim Ücretinden Muaf Olan Öğrenciler

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından belirlenen eğitim kurumlarından mezun olanlar

Okul listesini görmek için tıklayın

Bu okullardan mezun olan öğrenciler normal program süresinde öğrenim ücreti ödemeyecektir. Süre sonunda mezun değil ise Türk öğrenciler için belirlenen ücretler kadar ödeme yapacaktır.

Yine bu kapsamda kayıtlanan öğrenciler;

Hazırlık Sınıfında yıl tekrarı yapan öğrenciler tekrara ait yılın öğrenim ücretini ödemekle yükümlüdürler.
Aynı anda birde fazla programa kaydı olan öğrenciler öğrenim ücretini ödemekle yükümlüdürler.
Uzaktan Eğitim Programlarına yerleşen öğrenciler kayıtlı olduğu Fakülte/MYO ya ait uluslararası öğrenci öğrenim ücretini ödemekle yükümlüdürler.
İkinci Öğretim Programlarına kayıt olanlar ise Türk Öğrenciler için belirlenen öğrenim ücretlerini ödemekle yükümlüdürler.