2024-2025 Güz Lisansa Ek Pedagojik Formasyon Yeni Şubeler

• LPFE302 ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ
  • LPFE401 REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM
  • LPFE301 EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME

Yukarıdaki derslere ait şubelendirmeler yapılmış ve şube ve derslik bilgilerinde bazı değişiklikler olmuştur. Aşağıda YENİ listeler PDF dosyası olarak paylaşılmıştır. Listelerin üst kısmında derslik ve öğretim elemanı bilgisi vardır.

Tüm öğrencilerimiz seçtikleri dersler içinde aşağıdaki listeleri (dosyaları) ayrı ayrı kontrol etmelidir. Doğru fakülte ve dersliklerde derse girmeye dikkat ediniz.

ÖNEMLİ NOT: Dersi seçmesine rağmen listelerde ismi olmayan öğrenciler varsa, 30.09.2024 Pazartesi tarihinden sonra kesin kaydının danışmanı tarafından onaylanması durumunda haftaya olan listelere ilave edilecektir. Bu hafta için kendi fakülte ve bölümünün öğrencilerinin olduğu dersliklerde derse devam edebilirler.

Dersi seçmediği halde listede ismi olmaması gereken öğrenciler veya yanlış derste ismi olan öğrenciler varsa bölümündeki akademik danışmanları ile temasa geçmelidirler.

Bilgilerinize sunarız.

Eğitime Giriş