Sağlık Lisans Tamamlama Hakkında Duyuru

15.09.2021

Sağlık Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup; bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 23-28 Eylül 2021 (23:59) tarihleri arasında, kampüste kayıt işlemleri ise 23 Eylül-01 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanların kayıt işlemleri ilgili üniversiteler tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

Elektronik Kayıt Tarihleri    : 23-28 Eylül 2021
Kampüste Kayıt Tarihleri   : 23 Eylül – 01 Ekim 2021

Kayıt Yeri:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
(OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısı)

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

NOT: Öğrencilerimiz 29 Eylül 2021 tarihinden itibaren https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank’a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında “o” harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.

İlk şifre oluşturma ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

E-kayıt yapan veya Üniversitemize gelerek kayıt yaptıran öğrencilerin, muafiyet ve intibak işlemleri için onaylı ders içerikleri ve onaylı transkriptleri ile “Ders Muafiyet Başvuru Formu” nu en kısa sürede ilgili Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.