Dikey Geçiş Sınavı Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

14.09.2021

2021 DGS Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. (ÖSYM Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız)
Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız. (Kaydınızı yaptıktan 1 gün sonra)

Elektronik Kayıt Tarihleri : 17– 22 Eylül 2021
Kayıt Tarihleri : 17 – 24 Eylül 2021
Kayıt Yeri:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Not: Kurupelit Kampüsü dışındaki Fakültelerimize yerleşen öğrencilerin kayıtları ilgili Fakülte Dekanlıklarında yapılacaktır.
Şahsen başvururak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, önlisans mezuniyet belgelerini getirmeleri gerekmektedir. (E-Kayıt yapamayan öğrencilerin, E-Kayıt yapmasına engel olan soruna ait belgeyi getirmeleri gerekmektedir.)

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu “Üniversite E-Kayıt” uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden  17 – 22 Eylül 2021 saat 23:59’a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt yapan veya Üniversitemize gelerek kayıt yaptıran öğrencilerin, muafiyet ve intibak işlemleri için onaylı ders içerikleri ve onaylı transkriptleri ile “Ders Muafiyet Başvuru Formu” nu 24.09.2021 günü mesai bitimine kadar ilgili Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim İLİTAM programı kesin kaydınızın gerçekleşmesi için programa ait Öğrenim ve Materyal Ücretlerinin öğrenci numaraları vasıtasıyla Halkbank Şubelerine yatırılması gerekmektedir.