2021 YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimize Duyuru

31.08.2021

2021 YKS Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kesin Kayıt Kılavuzu
YÖK Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu

Elektronik Kayıt Tarihleri: 04 — 08 Eylül 2021

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

NOT: Öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden kaydını yaptıktan 3 gün sonra https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank’a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında “o” harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.