Uluslararası Öğrenci Yedek Yerleştirme Sonuçları

28.07.2021

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Yedek Yerleştirme sonuçları yayınlanmıştır.
Yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kayıtlar 26 Temmuz – 06 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak olup; kesin kayıt için gelecek öğrencilerin, öğrenci numaraları ile birlikte öğrenim ücretlerini ödemeleri gerekmektedir. Öğrenim ücretleri HALKBANK’a ödenecek olup, kayıt bürosunun önünde şube bulunmaktadır.

Kayıt için gerekli evrakların asılları (Diploma aslı olmayan ve randevusuz gelen adayların kayıtları yapılmamaktadır) ile birlikte adayların şahsen veya yasal vekili vasıtasıyla başvurması gerekmektedir.

Online kayıt yapılmamaktadır.