• 22 A─ču 2017
    Y├ľKS─░S (e-devlet) MEZUN KAYDI i├žin t─▒klay─▒n─▒z.

E─čitim Enstit├╝lerinden┬ámezun olup diplomas─▒nda ├ťniversitemize ait herhangi bir┬áamblem veya imza bulunmayan┬ámezunlara ait bilgiler ├╝niversitemizde mevcut olmad─▒─č─▒ndan┬ág├Ânderdikleri formlar i┼čleme al─▒nmayacakt─▒r. Bu ki┼čiler ile alakal─▒ i┼člemler i├žin Y├ľK taraf─▒ndan gerekli ├žal─▒┼čmalar yap─▒lmaktad─▒r.

Amasya, Sinop, Ordu, ├çorumÔÇÖda bulunan Fak├╝lte/Y├╝ksekokul/Meslek Y├╝ksekokulundan Mezun olanlara ait bilgiler ├╝niversitemizde mevcut olmad─▒─č─▒ndan, ki┼čilerin bilgilerini mezun olduklar─▒ fak├╝lteleri arayarak ├Â─črenmeleri gerekmektedir.┬áBu b├Âl├╝mlerden mezun olan ├Â─črencilerin┬áeksik g├Ânderdikleri┬áformlar┬ái┼čleme al─▒nmayacakt─▒r.

Halen ├ťniversitemize ba─čl─▒ Fak├╝lte/Y├╝ksekokul/Meslek Y├╝ksekokulundan mezun olanlar formda yer alan┬áilk kay─▒t tarihi┬ábilgisini y─▒l olarak yazabilir;┬á┬ámezuniyet not ortalamas─▒┬ábilgisini bo┼č b─▒rakarak g├Ânderebilirler.

├ťniversitemizden mezun olan ve Y├ľKS─░SÔÇÖte (veya e-devletÔÇÖte) mezun g├Âr├╝nmeyen ├Â─črencilerimizin┬álinkteki┬áformu doldurarak kimlik fotokopileri ile birlikte┬á(0362) 457 60 12┬ánolu faksa g├Ândermeleri gerekmektedir.

─░┼člem yo─čunlu─ču sebebiyle bilgi giri┼č ve g├╝ncellemeleri gecikebilmektedir. Bu sebeple telefonla aramaman─▒z ├Ânemle rica olunur. Birka├ž g├╝n ge├žtikten sonra e-devletÔÇÖten (turkiye.gov.tr┬áadresinden) bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekmektedir.

E─čitim bilgileriniz┬áe-devletÔÇÖte (turkiye.gov.tr┬áadresinde) bulunuyor fakat┬á├ľSYM Aday ─░┼člemleri Sisteminde┬ábulunmuyorsa; Aday ─░┼člemleri Sisteminde ÔÇťE─čitim BilgilerimÔÇŁ k─▒sm─▒nda bulunan┬áÔÇťE─čitim Bilgilerimi e-Okul/Y├ľKS─░SÔÇÖten G├╝ncelleÔÇŁ┬ábutonuna basman─▒z gerekmektedir.