• 22 Ağu 2019
    Uluslararası Öğrenci Yedek Sonuçları Açıklanmıştır.

Kayıt Tarihleri: 26-29 Ağustos 2019

Kayıt Bürosu: Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 4. Kat (08:00-17:00)

İlan Metnine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Numaralarına buradan ulaşabilirsiniz.

YÖK tarafından duyurulan “Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esaslar uyarınca yurtdışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvurma imkanı bulunan, mavi kart sahibi adaylar ile lise eğitimlerini yurtdışında görmüş (KKTC hariç) T.C uyruğunda bulunanlar ve uyruğundan biri T.C olan çift uyruklu adaylar için Öğretmenlik, Hukuk, Tıp ve Diş Hekimliği programlarına kayıtta anılan programların kontenjanın %10’unun aşılmaması gerekmektedir.” açıklaması uyarınca ilgili tanıma uyan öğrencilerin yedekten yerleşseler dahi kayıtları Hukuk, Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri ile Almanca, İngilizce, Fen Bilgisi ve Matematik Öğretmenliği bölümlerine gerçekleştirilemeyecektir. Öğretmenlik alanındaki diğer programlara ise 29.08.2019 tarihine dek tanıma uyan öğrencilerin önkayıtları alınacak olup yeniden değerlendirme neticesinde kesin kayıtları 02.09.2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.
    İletişim: 0362 312 19 19 - 5726 / 5706
    oidb@omu.edu.tr