• 07 Ağu 2019
    İlahiyat ve Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Hakkında Duyuru
    Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 07-15 Ağustos (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 19-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adayları kayıt hakkını kaybedeceklerdir.
    Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanların kayıt işlemleri ilgili üniversiteler tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

Elektronik Kayıt Tarihleri  : 07-15 Ağustos 2019
    Kampüste Kayıt Tarihleri  : 19-23 Ağustos 2019

Kayıt Yeri:
    Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bürosu
    (OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısı, Saat Kulesi Yanı)

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

NOT: Öğrencilerimiz 20 Ağustos 2019 tarihinden itibaren https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank'a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında "o" harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.
    İlk şifre oluşturma ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

!!! Örgün programlara kayıt yaptıran öğrencilerin intibak işlemleri için kayıt işleminden sonra ilgili bölüme (onaylı transkript ve ders içerikleri ile birlikte) başvurmaları gerekmektedir.