• 29 Tem 2019
    2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları Hakkında

İlan Metni için lütfen tıklayınız.

Kayıt Tarihleri: 29.07.2019 - 15.08.2019

ÖNEMLİ: YÖK tarafından duyurulan “Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esaslar uyarınca yurtdışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvurma imkanı bulunan, mavi kart sahibi adaylar ile lise eğitimlerini yurtdışında görmüş (KKTC hariç) T.C uyruğunda bulunanlar ve uyruğundan biri T.C olan çift uyruklu adaylar için Öğretmenlik, Hukuk, Tıp ve Diş Hekimliği programlarına kayıtta anılan programların kontenjanın %10’unun aşılmaması gerekmektedir.” açıklaması uyarınca ilgili tanıma uyan öğrencilerin 15 Ağustosa kadar önkayıtları alınacak ve tekrar değerlendirme sonucunda öğrencilerin kesin kayıtları gerçekleşecektir.