Anasayfa » Hakkımızda

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi karşısında yer alan eski Kütüphane binasında teşkilatlanmış olup; bünyesinde 1 Başkan, 2 Şube Müdürü, 1 Sekreter, 40 Memur ve Part-Time Öğrenciler görev yapmaktadır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 51/a maddesi gereği genel hükümlere göre kurulmuştur. “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumlarının İdari Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararname”nin 31. Maddesinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın görevleri:

• Öğrencilerin yeni kayıt, kabul ve ders durumları ile ilgili gerekli işleri yapmak,
  • Mezuniyet, kimlik, burs, mezunların izlenmesi işlemlerini yürütmek,
  • Verilecek diğer benzeri görevleri yerine getirmek şeklinde belirtilmiştir.