HARÇ TAHSİLATLARI BAŞLAMIŞTIR İNCELEYİNİZ

1-) ÜNİVERSİTEMİZ HARÇ TAHSİLATLARI BAŞLAMIŞ OLUP AKBANK ŞUBELERİNDEN ÖĞRENCİ NUMARASI İLE ÖDENEBİLMEKTEDİR. (HAVALE YADA EFT SİSTEME YANSIMADIĞINDAN DERS KAYITLARINDA SORUN YAŞAMAMAK ADINA ÖDEMELERİN ŞUBELERDEN YAPILMASI ÖNEM ARZETMEKTEDİR.)(AKBANK’TA HESABI OLUP İNTERNET BANKACILIĞI KULLANAN ÖĞRENCİLER ÖDEMELER BÖLÜMÜNDEN SİSTEMİ TAKİP EDEREK ONLİNE ÖDEME YAPABİLİRLER.)

SON ÖDEME TARİHLERİ VE DERS KAYITLARI İÇİN LÜTFEN AKADEMİK TAKVİMİ İNCELEYİNİZ.

2-) 25/08/2015 TARİH VE 2015/8040 SAYILI BAKANLAR KURULU KARARI’NIN 11. MADDESİNİN 3. BENDİNDE; ‘‘ÖĞRENCİ BİR YÜKSEKÖĞRETİME KAYITLI İKEN (ÇİFT ANADAL PROGRAMLARI HARİÇ) İKİNCİ BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA DAHA KAYIT OLUR İSE İKİNCİ VE SONRAKİ PROGRAMLARIN KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİNİ KENDİSİ ÖDER’’ HÜKMÜ YERALMAKTADIR.

BU HÜKME GÖRE; YÖKSİS PROGRAMINDA Kİ KAYIT TARİHİ SIRALAMASINDA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİNDEKİ KAYDINIZ İKİNCİ VE DAHA SONRAKİ SIRALARDA İSE KATKI PAYI BORÇLANMASI YAPILACAKTIR.

DEVAM ETMEDİĞİNİZ PROGRAMLARDAN KAYIT SİLDİRMENİZ VE YÖKSİS BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİNDEN SONRA KAYIT TARİHİ SIRALAMASINDA ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BİRİNCİ SIRADA YERALIR İSE KATKI PAYI ÖDEMESİ TALEP EDİLMEYECEKTİR.