2017-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçları

2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 13-19 Eylül 201tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt tarihleri adayların internette yayımlanan yerleştirme sonuçları sayfasında yer alacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili üniversitelere başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Kurupelit Kampüsünde bulunan öğrenciler için ;

Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısındaki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Saat Kulesi Yanı) Atakum/Samsun

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Kurupelit Kampüsü Dışındaki Öğrenciler için;

Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu

Not: Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız. (İlgili Kılavuz İlk Yerleştirme İçin Hazırlanmıştır.)