2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Uluslararası Öğrenci Ek Kontenjan İlanı İçin Tıklayınız.

Üniversitemizin bölüm veya programlarına başvuru yapacak adayların online olarak 22 Eylül 2017 mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Kontenjanlar İçin Tıklayınız.

Başvuru İçin Tıklayınız

Soru ve Sorunlarınızı Bu E-Mail Adresine Gönderebilirsiniz: uluslararasi@omu.edu.tr

AÇIKLAMA: OMÜ-YÖS aday numarasıyla başvuru yapacak olan adayların da sisteme öncelikle kayıtlanması gerekmektedir.

AÇIKLAMA: Kayıtlanmak isteyen  adayların bilgilerinin (ad-soyad yazımı gibi) OMÜ-YÖS ile kayıtlı adaylar için UZEM Aday İşlemleri Sistemi bilgileriyle, diğer adaylar için Mernis bilgileriyle birebir örtüşmesi gerekmektedir.

Please Click for 2017-2018 Academic Year International Student Applications

Candidates who are willing to apply to OMU departments or programmes are required to complete their online applications until the end of business day on 22 September 2017.

Please Click to Apply