2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Uluslararası Öğrenci Başvuruları İçin Tıklayınız.

Üniversitemizin bölüm veya programlarına başvuru yapacak adayların online olarak 14 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

1. Başvuru İlan Metnine Buradan Ulaşabilirsiniz.
  2. Kontenjanlara Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz:
    ≈ Önlisans Programları
    ≈ Lisans Programları
    ≈ Özel Yetenek Programları

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Programlarına Başvuru Yapacak Adaylar 8-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak özel yetenek sınavı için online başvurularını http://sbf.omu.edu.tr/ sayfasında yayınlanacak olan linkten yapabilirler.

Başvuru İçin Tıklayınız

Soru ve Sorunlarınızı Bu E-Mail Adresine Gönderebilirsiniz: uluslararasi@omu.edu.tr

AÇIKLAMA: OMÜ-YÖS aday numarasıyla başvuru yapacak olan adayların da sisteme öncelikle kayıtlanması gerekmektedir.

AÇIKLAMA: Kayıtlanmak isteyen  adayların bilgilerinin (ad-soyad yazımı gibi) OMÜ-YÖS ile kayıtlı adaylar için UZEM Aday İşlemleri Sistemi bilgileriyle, diğer adaylar için Mernis bilgileriyle birebir örtüşmesi gerekmektedir.

Please Click for 2017-2018 Academic Year International Student Applications

Candidates who are willing to apply to OMU departments or programmes are required to complete their online applications until the end of business day on 14 July 2017.

1.  Please Click to Apply for the announcement.
  2. You can reach the quotas from the below given links:
     Associate Degree Programs
    ≈ Undergraduate Programs