2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mezunlarının Dikkatine

(Kurupelit Kampüsünde Okuyanlar)

2016-2017  Güz Yarıyılı, Yarıyıl Sonu, Bütünleme ve Tek ders  sınavları sonunda mezuniyet hakkı kazanan Öğrencilerimizin Kongre Kültür Merkezi yanında bulunan Öğrenci Bürosuna başvurarak mezuniyet işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Bu işlemi yaptırmayanların mezuniyet işlemleri yapılamamaktadır.

Uluslararası mezun öğrencilerimiz ilişiklerini kesip belgeleri ilgili birime teslim edip mezuniyetleri sisteme işlendikten sonra Öğrenci Kimlik belgeleri ve Pasaportları ile birlikte diploma basımı için Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mezuniyet birimine İvedi olarak gelmeleri gerekmektedir.

Mezuniyet işlemlerini tamamlayanlar (Sağlık Programları hariç)    aşağıdaki tarihlerde diplomalarını almak üzere öğrenci kimlikleri, Nüfus cüzdanları ile birlikte Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na  başvurabilirler.

DİPLOMA TESLİM TARİHLERİ

18.01.2017 tarihinden önce ilişiklerini kesenler diplomalarını Yarıyıl Sonu  Mezunları : 20.01.2017 tarihinde alacaklardır.

08..02.2017 tarihinden önce ilişiklerini kesenler diplomalarını  Bütünleme Mezunları:    10.02.2017 tarihinde alacaklardır.

13.02.2017 tarihinden önce ilişiklerini kesenler diplomalarını Tek Ders Mezunları:         20.02.2017 tarihinde alacaklardır.

NOT: Diploma alırken Öğrenci Kimliklerinin iadesi zorunludur.