2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitimi için başvuru tarih, koşul ve kontenjanlar belirlenmiştir.

Başvuru Şartları, İstenen Belgeler ve Kontenjanlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Başvuru Şartları ve İstenen Belgeler

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Güzel Sanatlar Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

NOT: Lisansüstü öğrenci kontenjanlarına engelliler ve/veya birinci derece şehit yakınları kontenjan sınırlaması olmaksızın başvuru yapabilirler. Ancak tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alınmış kurul raporu ile belgelemek şartıyla yüzde kırk ve daha fazla engeli bulunanlar ile askerlik şubelerinden alınmış birinci derece şehit yakını olduğunu gösterir belge ile başvuru yapabilir. Bu öğrenciler online başvuru yaptıktan sonra gerekli belgelerle birlikte durumlarını belirten raporu da ilgili enstitüye teslim etmelidir.