Dikey Geçiş Sınavı Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

08.10.2020

2020 DGS Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. (ÖSYM Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız)

Elektronik Kayıt Tarihleri : 09– 13 Ekim 2020
Kayıt Tarihleri : 09 – 15 Ekim 2020
Kayıt Yeri:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Not: Kurupelit Kampüsü dışındaki Fakültelerimize yerleşen öğrencilerin kayıtları ilgili Fakülte Dekanlıklarında yapılacaktır.
Şahsen başvururak kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, önlisans mezuniyet belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu “Üniversite E-Kayıt” uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden  09-13 Ekim 2020 saat 23:59’a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

E-kayıt yapan veya Üniversitemize gelerek kayıt yaptıran öğrenciler muafiyet ve intibak işlemleri için, onaylı ders içerikleri ve onaylı transkriptlerini ilgili Fakülte Dekanlıklarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemlerinden sonra (ödeme yapabilmeniz için) Öğrenci Numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Uzaktan Eğitim İLİTAM programı kesin kaydınızın gerçekleşmesi için programa ait Öğrenim ve Materyal Ücretlerinin öğrenci numaraları vasıtasıyla Halkbank Şubelerine yatırılması gerekmektedir.
UZEM İLİTAM Ödeme Ayrıntıları İçin Tıklayınız.