YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine !!!

02.10.2020

2020 YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kesin Kayıt Kılavuzu
YÖK Üniversite E-Kayıt Kullanım Kılavuzu

Elektronik Kayıt Tarihleri: 05 – 07 Ekim 2020
Kayıt Tarihleri: 05 – 09 Ekim 2020

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri için ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

NOT: Öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden kaydını yaptıktan 2 gün sonra https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank’a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında “o” harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.

Anlatımlar