Sağlık Lisans Tamamlama Hakkında Duyuru

08.09.2020

Sağlık Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup; bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 09-17 Eylül 2020 (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanların kayıt işlemleri ilgili üniversiteler tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

Elektronik Kayıt Tarihleri    : 09-17 Eylül 2020
Kampüste Kayıt Tarihleri   : 21-25 Eylül 2020

Kayıt Yeri:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
(OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısı)

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

NOT: Öğrencilerimiz 20 Eylül 2020 tarihinden itibaren https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank’a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında “o” harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.

İlk şifre oluşturma ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

!!! Örgün programlara kayıt yaptıran öğrencilerin intibak işlemleri için kayıt işleminden sonra ilgili bölüme (onaylı transkript ve ders içerikleri ile birlikte) başvurmaları gerekmektedir.