2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında YKS Sınavı İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

31.08.2020

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER;

Zorlu bir süreçten geçerek bugüne ulaştınız. Hepinizi tebrik ediyoruz. Öğrenim hayatınız boyunca sağlık ve başarı sizlerle olsun. Ülkemizin geleceği, milletimizin refahı için umutla, heyecanla iş hayatına atılacağınız güne kadar sizlerle aynı duygularla yanınızdayız.

LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ESASLARA DİKKAT EDİNİZ.

İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler 10 Eylül 2020 tarihinden sonra Halk Bankasının herhangi bir şube ya da ATM’sinden öğrenci numaraları ile öğrenim ücretlerini ödeyebileceklerdir.

E-Devlet üzerinden ya da şahsen kayıt olduktan sonra https://ubs.omu.edu.tr/ adresinden T.C. Kimlik Numarası ve kimlik bilgileriniz ile ilk şifre oluştur adımını tamamladığınız zaman sistem 20 ile başlayan öğrenci numarasını verecektir.

Engelli olan öğrencilerimiz devlet hastanesinden alınmış durumlarını belgeleyen rapor ile indirimli katkı payı öğrenim ücreti ödemek için yerleştikleri Fakülte/MYO’ya müracaat etmeleri gerekmektedir.

Örgün programlara yerleşen ve başka bir programda daha kaydı olan öğrenciler iki ve daha sonraki programlara ait katkı payı/öğrenim ücretinden sorumludur.

Şehit-Gazi çocukları ve eşleri katkı payı ve öğrenim ücretinden muaftır. Durumlarını belgeleyen evraklar ile yerleştikleri Fakülte/MYO’ya müracaat etmeleri gerekmektedir.