2020 YKS Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimize Duyuru

26.08.2020

2020 YKS Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kesin Kayıt Kılavuzu
YÖK Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu

Elektronik Kayıt Tarihleri: 29 Ağustos – 06 Eylül 2020

E-devlet üzerinden yapılan Elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemi kesin kayıt olup; bu kayıt işlemini yapan öğrencilerin ayrıca Üniversiteye gelmelerine ve herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

Belirtilen tarihlerde kayıt yaptıramayan adayların, kayıt tarihinin bitişinden itibaren 3 hafta içinde başvurması durumunda mazeretleri değerlendirilecek olup; mazereti uygun bulunanların kaydı yapılacaktır. Üçüncü haftanın son günü mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvuruları değerlendirilmeyecek ve kayıtları yapılmayacaktır.

NOT: Öğrencilerimiz E-Devlet üzerinden kaydını yaptıktan 2 gün sonra https://ubs.omu.edu.tr/  adresinden şifrelerini oluşturarak kullanıcı adı ve öğrenci numaralarını öğrenebilirler. Katkı Payı/öğrenim ücreti yatıracak öğrencilerimiz Halkbank’a öğrenci numaralarıyla (kullanıcı adının başında “o” harfi olmadan ÖRN: kullanıcı adı o19070016 ise öğrenci numarası 19070016 olacaktır) ödemelerini yapabilirler.