2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş İlanı

17.01.2020

Başvurular 20 Ocak 2020 günü başlayacak olup, 26 Ocak 2020 saat 17:00’ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Yatay Geçiş İlan Metni
Yatay Geçiş Kontenjanları
Yatay Geçiş Takvimi
Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş Yönergesi

Başvuru sistemiyle ilgili sorun ve problemleriniz için destekoidb@omu.edu.tr adresi ile irtibata geçiniz.

Lisans programlarına Ek Madde-1 (Merkezi yerleştirme puanı) ve ortalama ile;
Önlisans programlarına Ek Madde-1 (Merkezi yerleştirme puanı) ile öğrenci kabul edilmeyecek olup; yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
Lisansüstü eğitim gören ve Üniversitemize yatay geçiş yapmak isteyen adayların ilgili enstitülerin web sayfalarındaki ilanları inceleyerek başvuru yapması gerekmektedir.

NOT 1: Başvuru sistemine kayıt olurken bilgilerin doğru girilmesi önem arz etmektedir. Kimlik bilgilerinin hatalı girilmesi, ad, soyad ve TC Kimlik numarası alanında (başında ya da sonunda) boşluk karakteri olması nedeniyle MERNİS bilgileri sorgulama hatası oluşabilmektedir. Lütfen bilgilerinizi tam ve doğru olarak giriniz.

NOT 2: Kontenjan tablosunu dikkatli inceleyiniz ve kontenjanı bulunmayan bölümlere başvuru yapmayınız.

!!! Başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra bilgilerinizi kontrol ederek başvurunuzu onaylamayı unutmayınız.